Moonie by Mila

Ontstaan uit een voorliefde voor edelstenen en een passie voor natuurlijke beautybehandelingen.

Moonie by Mila is ontstaan uit een voorliefde voor edelstenen en een passie voor natuurlijke beautybehandelingen.

De passie voor natuurlijke beautybehandelingen is organisch voortgevloeid uit een bewuste leefstijl. Nadat ik jaren geleden merkte wat voor een positieve invloed een gezonde leefstijl op mijn gesteldheid had begon ik me steeds meer te realiseren dat ik net zo bewust en met dezelfde intentie voor mijn huid moest zorgen. Vanaf dat moment ben ik opzoek gegaan naar natuurlijke beautyproducten en behandelingen.

Zo ontdekte ik Gua Sha, een moderne subtiele variant van de eeuwen oude Oosterse schraaptechniek. De Gua Sha routines met een edelsteen, waren bijzonder rustgevend en lieten mijn huid letterlijk stralen. Al snel veranderde de facial Gua Sha routines in een dagelijks ontspannen beauty ritueel.

Tijdens mijn zoektocht kwam ik erachter dat er steeds meer vraag is naar natuurlijke schoonheidsalternatieven. Juist in een tijd waarin we altijd bereikbaar zijn en op cosmetisch gebied niks te gek is, lijken we gelukkig ook steeds meer in te zien dat er niks mooier is dan een natuurlijke schoonheid die zo nu en dan bewust de tijd voor zichzelf neemt.

Ik hoop dat facial Gua Sha je van binnen en buiten laat stralen.

Liefs,

Mila van Rijn

“With grace in your heart and flowers in your hair ”